Leipäpuuro

 

Tänään keräsin kaikki kuivahkot leivänkannikat leipäpuuron aineksiksi. On aikaa kun olen tehnyt tätä, mutta ihan maukasta, terveellistä ja helppoa tehdä,parempaa kuin kaurapuuro..?Tämä kuuluu kategoriaan 'Nostalgisia makuja',koska on vanha ruokaohje,jonka olen äidiltäni saanut. Puuroon on hyvä laittaa vaaleaa leipää, koska pelkästä tummasta leivästä tehtynä voi tulla liian voimakkaan makuista.

Aineksia ei ole mitattu vaan ihan mututuntumalla, sopivasti olen aineet lisännyt. Puuro on tehty 2 l kattilaan.


Ainekset:


tummaa ja vaaleaa leipää

puolukoita

sokeria

vettä


eli leivät revitään näin paloiksi kattilaan,lisätään puolukoita ja sokeria. Ja lopuksi vettä niin että leivänpalat peittyvät. Keitellään hiljakseen puuroksi,n.15min.

1247407793_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

Valmista puuroa

1247582708_img-d41d8cd98f00b204e9800998e