Leipäpuuro
Tänään keräsin kaikki kuivahkot leivänkannikat leipäpuuron aineksiksi. On aikaa kun olen tehnyt tätä, mutta ihan maukasta, terveellistä ja helppoa tehdä,parempaa kuin kaurapuuro..?Tämä kuuluu kategoriaan 'Nostalgisia makuja',koska on vanha ruokaohje,jonka olen äidiltäni saanut. Puuroon on hyvä laittaa vaaleaa leipää, koska pelkästä tummasta leivästä tehtynä voi tulla liian voimakkaan makuista.
Aineksia ei ole mitattu vaan ihan mututuntumalla, sopivasti olen aineet lisännyt. Puuro on tehty 2 l kattilaan.
Ainekset:
tummaa ja vaaleaa leipää
puolukoita
sokeria
vettä
eli leivät revitään näin paloiksi kattilaan,lisätään puolukoita ja sokeria. Ja lopuksi vettä niin että leivänpalat peittyvät. Keitellään hiljakseen puuroksi,n.15min.
Valmista puuroa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.