JUUSTO-TONNIKALA-ANANAS
PIZZA
( pellillinen)
pohja:
4dl vettä
1 ps kuivahiivaa
1 tl suolaa
vehnäjauhoja
öljyä hiukkasen vain leivinpaperilla vuoratun pellin pohjan voiteluun
täyte:
400 g naaudan jauhelihaa
1 sipuli
1 prk tomaattimurskaa
1 prk tonnikalaa öljyssä
ananaspaloja
hyppysellinen mustapippuria
päälle: juustoraastetta
Ruskista jauheliha ja sipuli.
Sekoita kuivahiiva pieneen määrään vehnäjauhoja. Kuumenna vesi ja ja lisää jauhoihin. Lisää suola ja vehnäjauhot. Jätä taikina aika löysäksi. Voitele leivinpaperilla vuorattu uunipelti tilkalla öljyä ja levitä taikina pellille. Levitä taikina jauhotetuin kämmenin uunipellin kokoiseksi.
Sekoita tomaattimurska ja tonnikala ruskistettuun jauheliha-sipuliseokseen. Lisää mustapippuria ja sekoita(jos käytät ananasmurskaa, voi ananaksen lisätä jo tässä vaiheessa jauheliha-tonnikala seokseen).
Levitä täyte pohjan päälle tasaisesti. Lisää ananaspalat ja juustoraaste(halutessa voi ripotella vielä pizzamaustetta tai oreganoa).
Ja sitten uuniin 200 asteeseen n. 15-20min.
(kuva tulossa)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.